Smördegsinbakade oliver

Serverar: 35 portioner

Jag älskar oliver, gröna som svarta...här de nästan ännu godare...åh så gott!

Ingredienser

  • 1 ark färdigkavlad smördeg
  • 1 burk 350 g, kärnfria oliver, gärna smaksatt med sardell
  • 1 uppvispad äggula
  • Sesamfrön
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Dela 1 ark färdigkavlad smördeg i fyrkanter, ca 3x3 cm stora. Lägg 1 kärnfri oliv på varje fyrkant.
    3. Tryck samman hörnen till ett paket. Pensla med en uppvispad äggula.
    4. Strö över lite sesamfrön och baka i 10–15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Pokermiljon 24 maj 2014

    Javisst är de underbart goda!! ska genast prova med sardellfyllda. Har hittills bara gjort dem med pimentofyllning, mums. :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben