Snabbgravad honungslax med persikosås

Serverar: 4 portioner

Har ej testat detta receptet än, men det låter ju helt gudomligt gott!

Ingredienser

  • 4 fjärilskotletter av lax 800 g
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk grovkrossad vitpeppar
  • Persikosås
  • 1 persika eller nektarin
  • 2 dl medelhavs youghurt
  • 1 - 2 tsk finhackad röd chili
  • 1/2 msk flytande honung
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    Gnid in laxen med honung, salt o peppar Låt stå i kylen i ca 11/2 timme. Torka av laxen, grilla den över glöd ca 2 min på varje sida Dela o kärna ur persikan Blanda alla ingredienser till såsen Servera till laxen med sallad o ungsbakad färspotatis till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben