Sockerfri Pannacotta med björnbär

Serverar: 4 portioner

Sockerfritt!!!!!!!!

Ingredienser

  • 4 gelatinblad
  • 5 dl mellangrädde
  • ½ dl strösötningsmedel
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 3 dl björnbär
  • 1 mango
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinblad i riktligt med kallat vatten i ca 5 minuter. Värm grädden och sötningsmedel i en kastrull. Ta upp gelantinbladen och låt dem smälta i den varma grädden, rör ner ingefäran.
    2. Fördela smeten i små vattensköljda portionskoppar eller formar. Låt stå kallt och stelna i kylskåpet i ca 2 timmar.
    3. Servera pannacottan med färska eller frysta björnbär och en liten skiva mango.
    4. Tips! Det går bra även med andra bär och frukter. Lite vispad grädde till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben