Söndagsgryta

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Grytan är enkel att göra & går bra att frysa .

Ingredienser

  • 600 gram kassler
  • 2 - 3 msk margarin
  • 1 brk champinjoner eller 300 gram färska
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 dl riven ost
  • 3 dl grädde
  • 1 dl chilisås
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i stavar & fräs det tillsammans med svampen ( färsk svamp ska skivas) i 8-10 min.
    2. Skölj & hacka paprikorna lägg dem i grytan & låt fräsa med en stund.
    3. Tillsätt grädde , ost och chilisås.
    4. Låt grytan puttra i ca 10 min ,rör om då och då.
    5. Servera med kokt ris eller pressad potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben