Söndagsgryta
Serverar:
4-5 portioner
Tid:
30 minuter
Grytan är enkel att göra & går bra att frysa .
Ingredienser
600 gram kassler
2 - 3 msk margarin
1 brk champinjoner eller 300 gram färska
1 röd paprika
1 grön paprika
1 dl riven ost
3 dl grädde
1 dl chilisås
Instruktioner
Skär kasslern i stavar & fräs det tillsammans med svampen ( färsk svamp ska skivas) i 8-10 min.
Skölj & hacka paprikorna lägg dem i grytan & låt fräsa med en stund.
Tillsätt grädde , ost och chilisås.
Låt grytan puttra i ca 10 min ,rör om då och då.
Servera med kokt ris eller pressad potatis
Liknande recept
Söndagsgryta med smörfräst svamp
4.5
4
1
Söndagsgryta
5
6
1
Kreolskans söndagsgryta (en 70-tals-klassiker)
4.8
4
5
Söndagsgryta
6-8
Min smakrika söndagsgryta
4
Söndagsgryta
5
6
2
Kreolskans Söndagsgryta
1 h
6
Söndagsgryta för stora och små
6
Kreolskans söndagsgryta
5
6
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!