Spansk bondomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En favorit i mitt hem. Vad man serverar till är valfritt, bara fantasin sätter gränser.

Ingredienser

  • 4 potatis
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva potatisarna tunt. Jag brukar använda potatisskalaren för att få riktigt tunna skivor.
    2. Skala och hacka lök och vitlök.
    3. Fräs alltsamman i matfett på svag värme tills potatisen börjar bli mjuk.
    4. Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar.
    5. Häll över potatis och lök. Lyft omeletten runt kanterna så att smeten rinner ner.
    6. När omeletten stannat klipper man över gräslök och persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben