Spenat bollar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott!

Ingredienser

  • 500 g färsk spenat
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 msk sesamolja
  • Sås
  • 2 msk soja
  • 1 tsk risvinäger
  • Instruktioner

    1. Koka spenaten någon minut i lättsaltat vatten. Spola med kallt vatten och krama ur det med händerna och forma sedan till bollar. 2. Rosta sesamfrön i torr panna och låt svalna. 3. Hätta upp sesamolja i en stekpanna och fräs spenatbollarna i oljan. Rulla bollarna i sesamfrön. 4. Blanda en sås på soja och risvinäger. Vill du ha det kryddigare finhackar du en bit färskchili och blandar ner.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    a-lie 6 november 2011

    Gott och lättlagat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben