Spenatcanneloni med keso

Serverar: 4 portioner

Nyttig, och snabblagad vardagsrätt för den som gillar spenat. 365 kcal per portion.

Ingredienser

  • 250 g fryst bladspenat
  • 250 g cottage cheese, keso fetaoliv
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 10 färska lasagneplattor
  • 5 dl Kelda ostsås
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Blanda spenat och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar. Lägg fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg dem i en ugnsssäker form. Häll över ostsåsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter. Servera med blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Boobiebird 31 augusti 2008

    5 dl färska lasagneplattor?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben