Spenatsoppa

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 375 g tinad djupfryst spenat -- (=1 pkt)
  • 8 1/2 dl buljong
  • 1 1/2 dl lättmjölk
  • 3 msk vetemjöl
  • 1-2 msk finhackad gräslök
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Låt spenat och buljong koka upp i en kastrull. Vispa ihop mjölk och mjöl till en redning och vispa ner den i kastrullen. Låt småkoka ett par minuter. Rör sist i gräslök, salt och peppar.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyttigaste Grönsaken!
    Denna härligt gröna, nyttiga grönsak är fylld med antioxidanter och kl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben