Spenatsoppa

Serverar: 4 portioner

Enkel att tillaga

Ingredienser

  • 400 gr Djupfryst spenat
  • Salt
  • Mjölk
  • 1 msk Smör
  • 1 Buljongtärning
  • 4 Kokta Ägg
  • Instruktioner

    Smält smöret i en kastrull, lägg i den frysta spenaten, rör om medan spenaten tinar, lägg i buljongtärningen, späd med mjölk, låt puttra en stund. salta, smaka av och lägg upp i tallrikar. Lägg i delade ägg halvor. Ät med ostmacka

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyttigaste Grönsaken!
    Denna härligt gröna, nyttiga grönsak är fylld med antioxidanter och kl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben