Spenatsoppa

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Billig, snabb och god. Servera med ägghalvor och ostsmörgås.

Ingredienser

  • 200 g fryst spenat
  • 1 msk margarin
  • 1,5 msk vetemjöl
  • 6 dl vatten
  • 1 buljongtärning
  • Instruktioner

    Smält fettet i en kastrull och rör ner mjölet. Späd med vatten och buljongtärning under omrörning. Lägg i den djupfrysta spenaten och låt tina i soppan. Låt koka ett par minuter. Smaka av med salt.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyttigaste Grönsaken!
    Denna härligt gröna, nyttiga grönsak är fylld med antioxidanter och kl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben