Sprängda äpplen med pepprig fläskfilé
Serverar:
4 portioner
Äpplen och fläskkött samsas som gamla goda vänner på grillen!
Ingredienser
600 g fläskfilé
1 msk rosépeppar, hel
1 msk svartpeppar, hel
1 msk vitpeppar, hel
1 msk flingsalt
Sprängda äpplen
4 äpplen
Instruktioner
Mortla peppar och salt grovt och rulla köttet i blandningen.
Grilla cirka 20 minuter.
Skåra äpplena och baka dem på grillen, under tiden köttet grillas, tills de mjuknar.
Liknande recept
Fläskfilè med härligt peppriga smaker
1 h 15 min
8
Fläskfilé med äpple och kiwi
5
4
Röd vinbärssylt med äpple
10
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!