Stark och het marinad

Serverar: 4 portioner

Bäst till kött och kyckling

Ingredienser

  • 0,5 burk passerade tomater
  • 1 stark chili (t.ex. habanero)
  • 1 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • salt
  • Instruktioner

    Finhacka chilin (behåll kärnorna om du vill ha extra stark kryddning) och vitlöken, fräs det hastigt i en stekpanna (ska inte ta färg). Blanda hacket i en skål med övriga ingredienser. Smaka av med salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Våra goda middagar i Annecy!
    Middagen igår var väldigt fransk och avnjöts under många timmar med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben