Stekt fisk masala

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Indisk aromatisk fiskrätt

Ingredienser

  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 tsk garam masala
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 msk färsk koriander
  • 1/2 tsk korianderfrö
  • 2 msk olja (gärna sesam)
  • 1 msk citronsaft
  • 300-400 g fiskfilé (torsk, sej, eller annan vit fisk)
  • Instruktioner

    Rör i hop vitlök och kryddor. Rör inn olja och citronsaft. Torka fisken och pensla med kryddblandning på båda sidor. Lägg fisken i eldfast fat och stek vid 180 grader i 10-15 minuter. Servera med ris och rivna morötter/ grön sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Indien!
    I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben