Stekt sej eller torsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Det smakar bra

Ingredienser

  • 4x150 gr Sej eller torsk
  • 1 citron
  • 1 lime
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 blomkålshuvud
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 1 ask bladspenat
  • Salt och peppar
  • Instruktioner

    Stek fisken i ca 1 minut på varje sida och håll varmt. I samma panna steker du blommkål i olivolja tillsden får fin färg. Tillsätt nötter, creme fraiche, bladspenat salt och peppar. Smaka av med citron och lime.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    turbobodil 26 juli 2009

    Jättegott! Och enkelt!!!

    littledarlin 11 februari 2011

    Det här receptet är väl taget från fiskbilen.se?

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Årets nationalrätt
    Vinnarrätten är komponerad av en verklig kocklegend, 80-årige Bengt "S...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben