Svamppaj med keso

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Smarrig och lite annorlunda svamppaj

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g smör
  • 125 g vetemjöl
  • 125 g keso
  • Fyllning
  • 200 g champinjoner
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 purjolök
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman ingredienserna till degen och tryck ut den i formen. Förgrädda pajdegen i ca 10 min. Skiva svamp och purolök, och fräs lätt i några minuter. Hacka äggen. Blanda ihop alla ingredienser i fyllningen utom riven ost som strös på sist. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben