Tandoorikyckling

Serverar: 4 portioner

Starkt men gott!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • ½ burk tandooripasta, cirka
  • 1-1½ dl grädde
  • 1 msk olja
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Marinera kycklingen minst i 30 min.
    2. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock).
    3. Häll över olja, sätt in i ugnen på 250 grader i ca 45 min. Servera med ris och naanbröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Maahl 18 februari 2009

    Supergott och enkelt.

    Maxicat 29 oktober 2012

    Det godaste på länge :-)

    gertluddpowwel 10 februari 2013

    Inte speciellt starkt men gott var det! och busenkelt också!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben