Tartufo al mascarpone
Serverar:
30 portioner
Julgott! Mumsiga!
Ingredienser
200 g fin mörk choklad
100 g mascarpone
4 msk florsocker
Cca 50 g osaltade pistagenötter
Instruktioner
Smält chokladen i vattenbad. Låt den svalna innan du blandar ner mascarpone och florsocker. Rör till en slät smet.
Ställ in tryffeln i kylskåpet i ca 2 timmar. Hacka under tiden pistagenötterna fint. Ta bort "pistagedamm" genom att sila hacket i en liten tesil.
Rulla tryffeln till jämna bollar och rulla i den hackadepistagen. Förvara tryfflarna i kylskåpet.
Liknande recept
Gambas al ajillo (Tigerräkor i vitlökssås)
4.9
3 min
2
4
Pasta al Pesto
5
4
2
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Jordgubbspaj med mascarpone
4.8
1
3
Banan-choklad cupcakes med mascarpone
5
25 min
10
1
Mjuk pepparkaka med mascarpone och messmörskräm
Papaya eller Mango med mascarpone och lime
4
1
Lammfärsbiffar Mascarpone
5
30 min
4
1
Tortellini al pomodoro e parmigiano reggiano - Tortellini med tomatsås och parmesan
15 min
4
Kommentarer (1)
ammi-69
10 december 2008
Provade de här o de är helt suveräna!!! Kanongoda!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Provade de här o de är helt suveräna!!! Kanongoda!