Tartufo al mascarpone

Serverar: 30 portioner

Julgott! Mumsiga!

Ingredienser

  • 200 g fin mörk choklad
  • 100 g mascarpone
  • 4 msk florsocker
  • Cca 50 g osaltade pistagenötter
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i vattenbad. Låt den svalna innan du blandar ner mascarpone och florsocker. Rör till en slät smet.
    2. Ställ in tryffeln i kylskåpet i ca 2 timmar. Hacka under tiden pistagenötterna fint. Ta bort "pistagedamm" genom att sila hacket i en liten tesil.
    3. Rulla tryffeln till jämna bollar och rulla i den hackadepistagen. Förvara tryfflarna i kylskåpet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ammi-69 10 december 2008

    Provade de här o de är helt suveräna!!! Kanongoda!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben