Tekakor
Serverar:
70 portioner
Enkla och goda.
Ingredienser
5 dl havregryn
1 l mjölk
3 pkt jäst
3 hg margarin, smält
2 dl socker
2 l vetemjöl
Instruktioner
Sväll havregryn och mjölk. Minst 1 tim( gärna över natten)
Smält jästen i lite socker. blanda allt till en deg.
ugn: 225-250
Liknande recept
Frövi tekakor
4.5
25-50
2
Tekakor från Frövi
4.5
40
4
Tekakor med havregryn
4
15-20
2
Tekakor med havregryn
5
40
5
Chris Tekakor
4.7
1 h 30 min
30
34
Öländska tekakor
4.2
2 h
25
3
Smala tekakor med havregryn
30 min
20
Tekakor
4.5
1 h 40 min
4
Lolans tekakor
2
Kommentarer (1)
Elis
21 februari 2008
Dessa är supergoda. Alla barn är som galna i dem.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Dessa är supergoda. Alla barn är som galna i dem.