Super goda och lätta och snabba att göra.
Smakar som köpta har jag fått som kommentar.
Ingredienser
1 l Vatten eller mjölk
250 g Margarin smält
½ tsk salt
1½ dl socker
3 pkt jäst
1,7 kg vetemjöl
Instruktioner
Smula jästen i en stor bunke med salt och socker.
Smält margarinet och häll i vattnet, sedan häller du detta i bunken och vispar tills allt är blandat.
Häll till sist i vetemjölet och arbeta ihop till en smidig kladdfri deg.
Baka ut direkt på plåten och nagga dem.
Jäs sedan i 20 minuter.
Ställ sedan in dem i mitten av ugnen i 5-10 minuter beroende på storlek på tekakorna, du ser på färgen när de är klara.
Mycket goda tekakor, som gick snabbt att baka, blev höga och porösa.
Visst inte det nyttigaste brödet, men ack så gott!!!
Kommer garanterat att bakas fler gånger!
Mycket goda tekakor, som gick snabbt att baka, blev höga och porösa. Visst inte det nyttigaste brödet, men ack så gott!!! Kommer garanterat att bakas fler gånger!