Thaisallad

Kanon till frasiga piroger.

Ingredienser

  • 1 röd paprika
  • 1 blekselleristjälk
  • ½ fänkål
  • 2 morätter
  • Dressing
  • 2 msk matolja
  • 2 msk saft av pressad citron
  • 1 tsk fisksås (nam pla)
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 krm anis
  • Instruktioner

    1. Kärna ur och strimla paprikan fint. Ansa och strimla sellerin. Ansa och strimla sellerin. Ansa och finstrimla fänkålen. Skala morötterna och skär dem i tunna stavar.
    2. Rör samman ingredienserna till dressingen. Häll den över de finstrimlade grönsakerna och rör om. Låt gärna salladen stå och dra åt sig smakerna en stund.
    3. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben