Tomat och groddar

Serverar: 4 portioner

Smörgås

Ingredienser

  • Bregott
  • 4 skivor grovt bröd
  • ½ dl färsk basilika, hackad sallad
  • 1 tomat
  • 1 dl solrosgroddar
  • 1/4 purjolök
  • 2 morötter
  • 1 dl alfa-alfagroddar
  • ½ knippe rädisor
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    1. Blanda Bregott och hackad basilika. Bred det på brödskivorna. Ansa salladen, skiva tomaterna, skölj solrosskotten, finstrimla purjolöken, skala och finriv morötterna, skölj alfa-alfagroddarna och skiva rädisorna.
    2. Lägg allt på brödet i den ordningen det står i ingredienslistan. Strö över örtsalt och garnera eventuellt med några färska basilikablad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben