Tomat och lökmuffins

Serverar: 8-12 portioner

Tid: 30 minuter

En variant av amerikansk muffins

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 dl basilika, riven i bitar
  • 2 ägg
  • 1 dl riven stark ost
  • 2½ dl tomatkross
  • ½ dl olja
  • 2 dl yoghurt
  • 1 gul lök, finhackad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader Blanda mjöl, bakpulver, salt och basilika. Vispa äggen pösigt. Rör ner ost, tomatkross, olja, yoghurt och lök. Rör ner mjölblandningen försiktigt. Skeda upp i muffinsformar. Grädda normala 12 st i c:a 20 minuter Grädda stora 8 st i c:a 25 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben