Tomat och mozzarellasallad

Serverar: 10 portioner

Krydda på med extra soltorkade tomater och sprinkla över olivolja.

Ingredienser

  • 10 bufféportioner
  • 2 påsar Galbani mozzarella à 125 g
  • 5-6 tomater
  • 50 g marinerade, soltorkade tomater
  • 1 kruka basilika
  • 1 krm svartpeppar
  • Olivolja efter smak
  • Instruktioner

    1. Låt osten rinna av, skär den i tunna skivor.
    2. Skiva de färska tomaterna och strimla de marinerade.
    3. Varva ost och tomatskivor på ett fat.
    4. Strö över basilikablad, peppar och marinerade tomater.
    5. Sprinkla olivolja över, efter tycke och smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    vanillalover 7 september 2008

    Mumma! Vi tackar för receptet! Blev väldigt uppskattat igår på vår kräftskiva :-) /Marie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben