Tonfisksås med curry och äpple

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Underbar smaksammansättning som passar lika bra som kall röra till bakpotatis.

Ingredienser

  • ca 200 g tonfisk på burk
  • 2 dl grädde
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • 1 hönsbuljong
  • 1 dl vatten
  • Curry
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Småhacka lök och äpple. Bryn i stekpanna med smör och curry tills de har fått lite färg och mjuknat. Häll på grädde och tillsätt hönsbuljong.
    2. Låt tonfisken rinna av och häll i stekpannan. Spä med vatten och smaka av med salt och peppar. Låt puttra några minuter.
    3. Servera med valfri pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben