Torsk med chili, bönor och tomater

Serverar: 4 portioner

Gott och näringsrikt! Endast 221 kcal/port

Ingredienser

  • 1 gul finhackad lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk kidneybönor
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 dl fiskbuljong
  • 500 g torsk i kuber
  • 1 tsk paprikapulver
  • Instruktioner

    Fräs lök och vitlök i ca 5 minuter i lite olja. Tillsätt tomater, tomatpuré, bönor och chili och sjud utan lock i ca 10 minuter. Krydda med paprikapulver. Värm buljongen i en annan kastrull och sjud fisken i den i ca 4-5 minuter. Blanda fisken och kokspadet med bön- och tomatröran och låt alltsammans bli genomvarmt. Servera, ev med bröd eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben