Serverar: 12 portioner
Tid: 1 timme
lätt att göra
Blanda de torra ingredienserna i en bunke tillsätt oljaoch det fingervarma vattnet arbeta sedan in så mycket av det kokheta vattnet att du får en fast deg dela degen i 12 bitar täck dem genast med plastfolie så de inte torkar kavla ut varje bit med lite majsmjöl lägg kakorna ovanpå varandra med mjöl i mellan så dom inte fastnar i varandra täck med folie hetta upp en stekpanna helst av gjutjärn grädda kakorna ca ½ minut på var sida trava dom på varandra och täck över med bakduk eller aluminiumfolie så de håller sig fuktiga och varma.
Bröd
Även i Sverige börjar det bli allt vanligare med bröd till maten. Men...
Mexikansk matlagning
Mexikansk matlagning är en blandning av den centralamerikanska, spansk...
En smak av Spanien!
Paëlla, gazpacho, tapas... Spanjorerna gör en massa god mat, idag får...