Tryffel

Serverar: 1 portioner

Kan varieras med olika smaker ex hjortron eller mint Grundrecept

Ingredienser

  • 1 dl grädde
  • 200 gr Choklad med hög kakao halt minst 75 %
  • 1 msk vaniljsocker
  • Kakao
  • Bär eller annan smaksättare (bären måste passeras)
  • Instruktioner

    Koka upp grädden och lägg i chokladen rör tills den smält Blanda i den smak du vill ha på tryffeln Ställ svalt för att stelna Rulla i kulor och pudra med kakaopulver

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Champagne - Kombinera det bästa med det bästa
    Vissa njutningsmedel har blivit klassifierade som högtidssymboler o...

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Bordeaux
    Bordeaux, några mil från Atlantkusten i västra Frankrike, är mest k...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben