Tunnbröd

Gott och enkelt till söndagsfrukosten.

Ingredienser

  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 5 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser. Knåda ihop och dela upp degen i små bollar. Kavla ut till runda plattor, nagga med en gaffel, stek i stekpanna tills bröden fått fin färg.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (1)

    morenius4 13 mars 2009

    Hur många bröd ger receptet? Dvs hur tjocka ska de vara på ett ungefär när man börjar steka dem? Björn Morenius

    Relaterade Artiklar

    Lyckas med julskinkan
    Julskinkan är en av de viktigaste attributen på julbordet för de al...

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben