Ugnsbakad lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott till både vardag och fest.

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • 2 burkar smaksatt creme fraiché, ex tomat och basilika
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Potatis
  • Sallad
  • Gurka
  • Tomat
  • Paprika
  • Fetaost
  • Oliver
  • Sugersnaps el. små sparris
  • Instruktioner

    1. Tina laxfileérna. Värm ugnen till 200 grader. Lägg laxfileérna i en ugnsfast form, salta och peppra på båda sidorna. Stek fileérna i ugnen i ca 15 minuter, tag sedan ut formen och häll över creme fraichen. Låt stå i ugnen tills det bubblar i creme fraichen.
    2. Serveras med pressad potatis och en god grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben