Ugnsbakad lax med senap och dragon

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Snabbt en god laxrätt

Ingredienser

  • 4 bitar lax à 150 g, djupfryst, tinad
  • 2 msk hackad färsk dragon
  • 2 dl Milko crème fraiche, extra fin med senap,scharlottenlök och vitt vin
  • (Ica har även en sådan cremefraiche)
  • 200 g sockerärtor
  • salt
  • peppar
  • dill
  • citron
  • Instruktioner

    Lägg laxen i en smord form med ev skinn nedåt. Salta och peppra. Blanda dragon med crème fraichen och bred den över laxen. Sätt in den i ugnen i 175 grader ca 15 min. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 5 min. Häll av vattnet. Servera laxen med ärterna, kokt potatis, dill och citronklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben