Ulrikas lördagslax
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Den är god!
Ingredienser
Ca 600 g laxfilé (utan skinn och ben)
2 dl crème fraiche (lätt eller vanlig)
2 msk fransk senap
2 msk vitt vin
1 msk honung
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Instruktioner
Blanda samman crème fraiche med fransk senap, vitt vin, honung, salt och vitpeppar. Lägg laxfilén i en ugnssäker form. Bred över crème fraicheblandningen. Tillaga i 225°C, ca 20 min.
Servera med ris, vildris eller pressad potatis + sallad
Liknande recept
Ulrikas grymma tomatsås
4.3
2-4
1
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Spenatgratäng med fetaost & rökt lax
5
30 min
4
Ulrikas matbröd
12 h
2
1
Ulrikas goda fruktpaj
4.7
45 min
6
2
Ulrikas kyckling
45 min
4-6
Ulrikas limpa
5
1 h 30 min
10
Ulrikas kycklinggratäng
1 h
4
Ulrikas matbröd
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!