Varm asiatisk sallad

Serverar: 4 portioner

Servera gärna den här salladen till grillad halloumi eller tofu.

Ingredienser

  • 3 dl jasminris
  • 1 spets eller vitkålshuvud, ca 600 g
  • 300 g haricots verts
  • 2 gula lökar
  • 1 röd chili
  • 3 msk rapsolja
  • 1 dl japansk soja
  • 2 msk riven ingefära
  • Instruktioner

    Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Ansa och strimla kålen. Ansa bönorna. Skala och strimla löken. Kärna ur och strimla chilin. Fräs lök och chili i en gryta. Tillsätt kål och bönor och låt fräsa med ca 5 minuter. Häll över soja och tillsätt ingefära. Servera gärna med halloumi eller tofu.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Räkor
    Här presenteras ett av alla underbar skaldjur varje dag denna vecka, m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben