Varm sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett måste att prova

Ingredienser

  • 1 burk bambu skott
  • 1 purjolök
  • 1 st kyckling
  • 2 vitlöksklyftor
  • curry efter smak
  • 1 påse kina mix
  • 1 burk räkor
  • salt och peppar
  • svamp om man önskar
  • oliv olja
  • Instruktioner

    1. skär kycklingen i bitar och lägg de i en gryta med smör och häll i curryn och fräs detta. bryn bambu skottan,purjon och den pressade vitlöken lite försiktigt blanda i hop allt med kina mixen salta och peppra efter smak
    2. servera med en grön sallad och ett gott bröd och en god ost...

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nya sallader!
    Pak soi Många etniska och lokala termer medför ofta förvirring när det...

    Bönsallad med fetaost
    En fin bönsalladen som serveras varm med fetaost som smälter lite g...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben