Serverar: 4-6 portioner
Tid: 15 minuter
Underbart. Det var jätte enkelt att göra, men istället för salladskål tog jag vitkål. Curry tog jag väldigt mycket av. Ta tills det fått fin färg, men smaka av emellanåt så det inte blir för starkt. Man kan ta brun farin istället för socker, så blir det lite nyttigare.
Strimla alla grönsaker. Värm en gryta med olja. Tillsätt pressad vitlök, lök och morot. Fräs en stund till. Blanda ned kokosmjölken (skaka innan!), socker och salt. Koka ca 5 minuter.
Kokosmjölk
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...
Den här gjorde jag i höstas och hela familjen tyckte om den. Nu när jag skulle lägga till den till min veckomeny insåg jag att jag hade missat att lägga in den i kokboken, men hade tur och hittade veckomenyn från förra gången. Tack för ett bra vegetariskt recept!