Viltskav på Italienska

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 300 G Penne eller annan pasta (gärna fullkornspasta)
  • 1 paket viltskav 240 g
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl färdig tomatsås
  • 0,5 dl vatten
  • 0,5 hackad färsk basilika
  • 100g feta ost
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Fräs viltskaven på stark värme i oljan tills all vätska kokat bort och viltskaven fått lite färg.
    2. Tillsätt tomatsås, vatten och basilika. Sänk värmen och låt koka ihop på svag värme ca 1 minut. Smaka av med salt och peppar.
    3. Blanda såsen med pasten. Smula över fetaosten och garnera med lite extra basilikablad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben