Viltskav på Italienska
Serverar:
4 portioner
Ingredienser
300 G Penne eller annan pasta (gärna fullkornspasta)
1 paket viltskav 240 g
1 msk olivolja
2 dl färdig tomatsås
0,5 dl vatten
0,5 hackad färsk basilika
100g feta ost
Instruktioner
Koka pastan. Fräs viltskaven på stark värme i oljan tills all vätska kokat bort och viltskaven fått lite färg.
Tillsätt tomatsås, vatten och basilika. Sänk värmen och låt koka ihop på svag värme ca 1 minut. Smaka av med salt och peppar.
Blanda såsen med pasten. Smula över fetaosten och garnera med lite extra basilikablad.
Liknande recept
Nigellas italienska köttbullar
4.4
1 h
6
9
Monkans italienska korvgratäng
4
4-6
6
Ugnspotatismos med viltskav
1 h
4-6
Italienska Kanelkakor!
4.3
30 min
25
1
Italienska kycklingbullar
Bittes italienska filé
5
4
1
Italienska biffar med salami och tomatsås
4
Italienska tomatbröd
Italienska limpor
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!