Serverar: 4 portioner
Ett annnorlunda sätt att smaksätta kottletterna med ! ( mycket gott).
TAG 4 BENFRIA KOTLETTER OCH LÄGG UT DOM PÅ ETT PLANT UNDERLAG KRYDDA MED KRYDDORNA OCH INGRIDIENSERNA I FÖLJANDE ORDNING : AROMAT,VITLÖK,CITRONPEPPAR,SENAP. stekes som vanliga kotletter. en sallad och potatis till går utmärkt. Cafe de paris sås passar bäst till denna rätt enligt mig.
Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...
Gratinerad aubergine
En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...
Fräscha sommarrätter
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...
Det blev väldigt goda kotletter men jag hade svårt att få senapen att sitta kvar på kotletten när man väl börjat steka den.