Vitlöks&senaps

Serverar: 4 portioner

Ett annnorlunda sätt att smaksätta kottletterna med ! ( mycket gott).

Ingredienser

  • 1-2 kryddmått aromatkrydda (på var sida av kotletten )
  • 1-2 kryddmått citronpeppar (på var sida av kotletten )
  • 4-6 pressad vitlöksklyftor ( som ska gnidas in på båda sidorna på kotletterna alltså 4-6 pressade vitlöks klyftor till alla fyra kotletterna
  • 1 tsk senap på var sida av alla kotletterna ( totalt 8 tsk senap)
  • Benfria kotletter
  • Instruktioner

    TAG 4 BENFRIA KOTLETTER OCH LÄGG UT DOM PÅ ETT PLANT UNDERLAG KRYDDA MED KRYDDORNA OCH INGRIDIENSERNA I FÖLJANDE ORDNING : AROMAT,VITLÖK,CITRONPEPPAR,SENAP. stekes som vanliga kotletter. en sallad och potatis till går utmärkt. Cafe de paris sås passar bäst till denna rätt enligt mig.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    aventurine 27 januari 2011

    Det blev väldigt goda kotletter men jag hade svårt att få senapen att sitta kvar på kotletten när man väl börjat steka den.

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben