Yoghurtkaka
Serverar:
4-5 portioner
Lika fräscht som det låter. Ta de bär som finns till hands!
Ingredienser
2 ägg
1/2 dl flytande honung
250 g Arla Köket Kesella kvarg
1/2 krm salt
2 msk vetemjöl
1 dl Arla Köket medelhavsinspirerad matyoghurt
2 dl färska bär
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°.
Vispa ihop ägg och honung. Rör i kvarg, salt, mjöl och yoghurt. Häll smeten i smorda ugnssäkra portionsformar.
Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter. Låt kakorna svalna. Toppa med bär
Liknande recept
Yoghurtkaka med hallon
1 h
4
Yoghurtkaka med choklad
1 h 15 min
1
Yoghurtkaka
1 h
8-10
Yoghurtkaka med citron
10
Yoghurtkaka med citron
3
40 min
6-10
1
Yoghurtkaka med kanel och citronlag
Yoghurtkaka med vallmofrön
12-16
Apelsin- och yoghurtkaka i långpanna
30
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!