Yoghurtsås till fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Passar bra till all sorts stekt panerad fisk eller ugnsstekt lax till exempel.

Ingredienser

  • 3 dl matyoghurt 10%
  • 3 msk majonnäs
  • 1 droppe äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • 5 msk chilisås av ketchuptyp
  • 1 tsk pressad citron
  • ½ dl hackad dill
  • 1-2 krm cayennepeppar efter smak
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser och krydda efter smak. Låt stå kallt en stund innan servering.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Indien!
    I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben