Zucchini trifolato

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt och supergott - ett nytt tillskott från min franska 87-åriga granne till vad jag skall göra med all zucchini när de växer som mest. Smakar lika gott som när man gör den med karljohansvamp.

Ingredienser

  • 2-3 zucchini
  • 3-4 potatisar
  • Vitlök
  • Persilja
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och skär den fint, gärna med assistent, då går det ju fortare. Skölj och torka den. Skölj zucchinin och skär i tunna slantar. Grovhacka vitlök efter behag och förbered mycket klippt persiljan.
    2. Värm upp en stekpanna med olivolja. Släng i potatis, zucchini och vitlök, salta och peppra och stek under omrörning tills potatisen är och zucchinin är klara. Lägg i persiljan i slutet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben