Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädel kycklingsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Soppor skulle man äta mer av är så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fryst kyckling, dela den i fyra delar. Ta ev bort skinnet. Koka upp vattnet med lagerblad, gul lök, salt och pepparkorn. Lägg i kycklingen och koka under lock ca 25 min. Ta upp kycklingen.
  2. Sila buljongen och ta bort fettet. Ta bort skinn och ben när kycklingen svalnat, skär köttet i bitar. Fräs svamp i margarinet. Koka upp buljongen. Häll i mjölet, utrört med lite vatten. Koka 3 min. Lägg i kycklingkött, svamp och paprika. Tillsätt crème fraiche och smulad ädelost. Värm tills osten smält. Strö till sist över purjolöken. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.