Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En riktig festmåltid med enkel finess!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta och dela potatisarna på mitten. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun. Vänd snittytan upp och krydda med timjan, salt och peppar. baka potatisen i 20-30 minuter. Krama vattnet ur spenaten. Hacka den grovt och fräs den lite lätt i en klick smör tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och peppar. Skär ett snitt i sidan på filéerna och fördela spenaten och ädelosten i fickorna. Vik ihop, vira bacon om filéerna. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna gyllenbruna runtom. Efterstek i ugnen i ca 20 minuter. Koka ur pannan med 2 dl kycklingbuljong. Servera kycklingen med potatisen, buljongen och en enkel sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.