Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med frasstekta kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt potatisarna kallna och skala dem eventuellt. Tärna den kalla potatisen. Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Blanda samman potatis, lök, paprika, majs och riven sallad.
  2. Vispa samman dressingen och rör försiktigt ner den i salladen. Skär kycklingfiléerna på snedden i 2 skivor verdera. Banka ut dem så att de blir jämntjocka. Krydda dem med salt och peppar.
  3. Vispa upp ägget och rör ner riven parmesanost. Häll mjölet på ett fat. Vänd kycklingfiléerna först i mjölet sedan i äggblandningen. Stek kycklingfiléerna gyllene på båda sidorna, ca 5 minuter på varje sida. Lägg kycklingfiléerna på tallrikar och toppa dem med potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.