Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostgratinerad kykling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Skär filéerna i skivor eller strimlor och stek dem en stund och lägg över i ugnssäker form.
  3. Blanda grädde, mjöl, vitlök, tomatpure, buljongtärning och vatten i en kastrull och låt koka ett par minuter. Smula sönder ädelosten och låt smälta, smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kyklingen.
  4. Gratinera mitt i ugnen i 12-15 min. Servera med pressad potatis eller pasta och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.