Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg- och ansjovislåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God vickningsrätt med kall öl...eller på påskbordet...den är inte heller fel på julbordet...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina spenaten. Häll av vätskan och lägg spenaten i botten på en välsmord ugnssäker form. Droppa lite ansjovisspad över.
  3. Hacka och fräs löken mjuk. Lägg lök och tomatskivor över spenaten. Strö över dill.
  4. Gör fyra små fördjupningar som äggen kan få glida ner i. Lägg ansjovis runt äggen.
  5. Grädda i ugnen ca 10 minuter, tills vitan stelnat men gulan fortfarande är rinnande

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.