Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet som blandats med citronpepparn. Stek fiskarna i smör i en stekpanna och pressa över citron under stekningen (det blir supergott).
  2. Blanda alla ingredienserna till ägg- och romsåsen och ställ kallt fram till serveringen.
  3. Bred philadelphiaost på tunnbröden. Fördela salladen över och lägg på abborren och tomaterna. Klicka röran över eller servera den bredvid. Rulla ihop till en rulle.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.