Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg- o tonfisklåda

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel lunch eller kvällsrätt med ingredienser man oftast har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skiva purjolöken och fräs den i stekpanna, eller koka den lätt i lite saltat vatten. Lägg i smord form. Skiva eller grovhacka äggen och lägg ovanpå. Salta och peppra. Fördela en burk tonfisk och klippt dill över. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och kaviar och fördela ovanpå. Gratinera i 200 grader i 20 minuter. Servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.