Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

För oss som har älg i frysen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i mjölken. Blanda ägg med älg och fläskfärsen samt mjölkblandningen. Krydda med salt och peppar. Blanda färsen väl.
  2. Forma färsen till 10-12 biffar. Stek dem i smöret ett par minuter på varje sida.
  3. Servera med kokt potatis, kantarellsås och ugnsrostade grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • jimboz 28 mars 2009

    Äntligen ett Recept utan överdrifter....Denna blir det ikväll med svamp och mandelpotatis. Självklart blir det gräddsås och lingon till...Tackar :)

  • jimboz 28 mars 2009

    Ojoj ! i Skrivande stund så har jag gjort dessa biffar och dom blev fantastiskt goda. Jag la till en halv riven lök så bli inte arg men det lyfte upp dom ett snäpp.. Så här enkelt skall det vara och inte en massa dyra lull lull ingridienser......

  • Lennart_58 2 september 2009

    Åhh så gott, behövde inte lägga till eller dra ifrån något från ditt grundrecept, 5P o tack så mycket för receptet, mycket njutbart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.