Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar med Västerbottenost

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart gott

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt till stora biffar och stek. Smörj en ungsform och lägg svamp i botten. Därefter biffarna ovanpå. Strö över riven ost. Blanda grädde och fond och häll över försiktigt. Gratinera i 10-15 min, 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Kicki8 15 november 2008

    Detta var mycket gott. Tack för receptet.

  • Makedonka 18 november 2008

    Mmmm.väldigt gott!

  • Sollan2 10 april 2011

    Riktigt smarriga biffar, en höjdare!!

  • vian 15 oktober 2011

    Smaksensation. Tack för toppenrecept =D

  • stationen 5 november 2011

    Supergott!! Jag modifierade såsen lite och använde en blandning av grädde, fond och creme fraiche konjak/kantarell, för att få ytterligare piff på det hela. Tack för ett kanonrecept!

  • barrtall 14 augusti 2014

    Mycket goda, saftiga :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.