Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgkebab

 
Skriv ut

Enklare kan det knappt bli! Tre ingredienser och smakar bra gör det också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor och strimla det sedan. Det går enklast om det är halvfruset. Bryn köttet i en stekpanna i omgångar och lägg över i en gryta, Tillsätt tacomixen och vattnet och låt det hela puttra tills det blir riktigt mört. Brukar själv låta det puttra i ca en timme eller mer. Späd eventuellt med mer vatten.
  2. Servera i pitabröd eller till kebabtallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.