Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk ärtgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt är även god att ha som tillbehör till den afrikanska köttgrytan som finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ärtorna enligt anvisningen på förpackningen. Stek löken i palmolja. Blanda löken, ärtorna, vatten, tomatpuré och kryddor och låt koka i ca 15 minuter. (tills det har kokat ihop) Servera med ris och afrikansk sötpotatis som är vit invändigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.